PROIECTE

Pentru mai multe detalii legate de serviciile și produsele oferite de compania noastră, nu ezitați să ne contactați.

  • Poligon PMC

Poligon de Antrenament și Simulare Situații de Urgență

      Poligonul de antrenament oferă posibilitatea realizării unui antrenament în condiții reale, precum și testarea periodică a condiției fizice a pompierilor și echipelor de salvare, în condiții de maximă siguranță. La antrenament se folosesc Aparate de respirat autonome cu Aer Comprimat (SCBA), Costume de protecție chimică, pentru a simula misiunea de salvare a unui pompier, dar și alte echipamente de protecție individuală precum detectoare portabile multigaz.

      Toate echipamentele ce compun poligonul sunt integrate de MSA AUER și realizate exclusiv de MSA AUER sau de producători selecționați de aceștia, producători care respectă în totalitate standardele europene privind managementul calității. Certificatele ISO 9001:2008 garantează standardele de înaltă calitate ale tuturor echipamentelor. MSA AUER în calitate de lider mondial în echipamente de protecție individuală furnizează soluții complete: proiectare,selecția furnizorilor, producție, depozitare, transport și punere în funcțiune, garanție și service pe perioada garanției și după expirarea acesteia, prin distribuitorul exclusiv pe teritoriul României, S.C. P.M.C. MARINE SAFETY S.R.L.

      Poligonul de antrenament este construit pe două nivele suprapuse. Traseele din interiorul poligonului sunt interschimbabile, se pot realiza peste 1000 de trasee diferite, cu diverse grade de dificultate. Antrenamentele se pot desfășura și în condiții de întuneric, fum, temperatură ridicată (cca 750°C), efecte de sunet și lumini. Construcția poligonului permite modificarea gradului de dificultate în funcție de nivelul individual al persoanelor instruite, de exemplu pentru persoanele cu un grad înalt de pregătire profesională sau pentru voluntari.

      Fiecare antrenament poate fi monitorizat atât în condiții de lumină, cât și în întuneric, datorită tehnologiei incorporate în Videocamera cu Termoviziune MSA EVOLUTION 5200, care asigură monitorizarea persoanelor instruite în diverse condiții de vizibilitate, în special când poligonul este plin de fum, la acțiuni în lupta cu focul; opțional poate fi portabilă.

      Compresorul de aer de presiune înaltă pentru încarcarea cilindrilor de aer, poate încărca simultan patru butelii de aer, cu o capacitate de încarcare de la 170 litri până la 300 de litri pe minut. Compresorul este dotat și cu un sistem de purificare a aerului pentru a îndeplini cele mai exigente standarde în domeniu (EN 12021).

      Camera de control este componenta cea mai importantă a poligonului de antrenament. De aici se monitorizează tot antrenamentul. Camerele de supraveghere monitorizează antrenamentele persoanelor instruite în poligon. Pe baza înregistrărilor video se poate face analiza detaliată a fiecărui antrenament. În cazuri de urgență, un comutator de siguranță întrerupe antrenamentul aprinzând toate luminile din interior și pornind imediat ventilația, astfel ca evacuarea se poate face imediat, eliminând riscul unor accidente nedorite.

Servicii de Consultanță

SERVICII DE CONSULTANȚĂ

Dacă doriți să procurați echipamente de protecție pentru un anumit domeniu de activitate, firma noastră vă oferă consultanța de care aveți nevoie pentru a putea alege cele mai bune produse. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Servicii de instalare

SERVICII DE INSTALARE

Pentru orice produs comercializat de firma noastră, vă punem la dispoziție și instalarea, precum și un basic training. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.  

Servicii de Mentenanță / Reparații

SERVICII DE MENTENANȚĂ / REPARAȚII

PMC Marine Safety pune la dispoziție servicii de mentenanță, reparații și teste de etanșeitate pentru: Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.